STENBROGÅRDENS CATERING
Beställ dina måltider senast 48 timmar före avhämtning
STENBROGÅRDENS LYXIGA HELG-MÅLTIDER
För avhämtning i vår Drive-in klockan 13-14 alla lördagar
Ring och beställ på 0155-21 67 38 eller boka på stenbrosalonger.se
Betala vid avhämtning - gärna via Swish 0708-177433
1 Förrätt: 100:-
1 Varmrätt 150:-
1 Sallad med dressing 25:-
1 hembakat rosenbröd + vårt eget fröknäcke, smör 25:-
1 bit fransk chokladtårta med vispgrädde 50:-
PAKETPRIS 300:-
Vardagslunch - hemlagat-nylagat-smakfullt & näringsrikt!
Stenbrogårdens tisdags & torsdags-luncher
Hämtas i vår drive-in mellan klockan 12-13
Pris 150:-/person
Beställ dina måltider senast 48 timmar före avhämtning
Stenbrogårdens lyxiga räksmörgås samt fransk chokladtårta med vispad grädde 200:-
Meny Februari 2021
Lördag 10/4
Sparrissoppa
Helstekt oxfilé, potatisterrin med västerbottenost,
pepparsås & baconlindade haricots verts
Drömdessert med vallmokaka, romchokladsås, rostade valnötter & vispad grädde
Lördag 17/4
Svampfyllda crèpes med västerbottenost
Ugnsbakad laxfilé serveras med pommes duchesse, hummersås, röd kaviar, dill & citron
Citron-cheesecake med hallontäcke
Lördag 24/4
Rödbetscarpaccio serveras med fetaostcrème, rucola & rostade valnötter
Ankbröstfilé serveras med rostad potatis, apelsinsås & rödkål & picklat äpple
Äppelpaj serveras med vaniljsås
Lördag 1/5
Blinie med röd tångkaviar & smetana
Äkta wienerschnitzel serveras med persiljeris & habsburgska ärtor
Mördegsrutor med körsbär
Lördag 8/5
Florentinska Crêpes (pannkakor fyllda med bl.a. spenat och ricotta)
Vitvinspocherad torskrygg serveras med hasselbackspotatis, gräddkokt savoykål, baconkrisp och friterade rotfrukter.
Sockerkaksdröm smaksatt med Chokladsås & rom. vispgrädde & rostade valnötter
Stenbrogårdens tisdags & torsdags-luncher
Hämtas i vår drive-in mellan klockan 12-13
Pris 150:-/person
Tisdag 13/4
Biff á la Lindström serveras med potatismos & vårprimörer
Torsdag 15/4
Kokt torsk serveras med pressad potatis, äggsås, ärtor, dill & citron
Tisdag 20/4
Ungersk kycklinggryta “paprikáscsirke” serveras med klimp och pikant gurksallad
Torsdag 22/4
Panerad rödspätta serveras med färsk potatis, remouladsås, kapris, citron & färsk broccoli
Tisdag 27/4
Klassisk slottsstek serveras med kokt potatis, gräddsås, primörer & pressgurka
Torsdag 29/4
Kreolska räkor serveras med basmatiris & ananassallad
Tisdag 4/5
Grillad fläskfilé serveras med ugnsbakad klyftpotatis, choronsås, grilltomat & sparris
Torsdag 6/5
Havets Wallenbergare serveras med krossad potatis, ärtor, brynt smör, kapris & citron
Tisdag 11/5
Gräddig kycklinglevergryta med champinjoner & bacon serveras med persiljeris
Torsdag 13/5
Pestobakad laxfilé serveras med citronsås, pressad potatis & ärtor
Boka här