STENBROGÅRDENS CATERING

Beställ dina måltider senast 48 timmar före avhämtning

STENBROGÅRDENS LYXIGA HELG-MÅLTIDER

För avhämtning i vår Drive-in klockan 13-14 alla lördagar

Ring och beställ på 0155-21 67 38 eller boka på stenbrosalonger.se

Betala vid avhämtning - gärna via Swish 0708-177433

1 Förrätt: 100:-
1 Varmrätt 150:-
1 Sallad med dressing 25:-
1 hembakat rosenbröd + vårt eget fröknäcke, smör 25:-
1 bit fransk chokladtårta med vispgrädde 50:-

PAKETPRIS 300:-

Vardagslunch - hemlagat-nylagat-smakfullt & näringsrikt!

Stenbrogårdens tisdags & torsdags-luncher

Hämtas i vår drive-in mellan klockan 12-13

Pris 150:-/person

Beställ dina måltider senast 48 timmar före avhämtning

Stenbrogårdens lyxiga räksmörgås samt fransk chokladtårta med vispad grädde 200:-

Meny Februari 2021

Lördag 10/4

Sparrissoppa
Helstekt oxfilé, potatisterrin med västerbottenost,
pepparsås & baconlindade haricots verts
Drömdessert med vallmokaka, romchokladsås, rostade valnötter & vispad grädde

Lördag 17/4

Svampfyllda crèpes med västerbottenost
Ugnsbakad laxfilé serveras med pommes duchesse, hummersås, röd kaviar, dill & citron
Citron-cheesecake med hallontäcke

Lördag 24/4

Rödbetscarpaccio serveras med fetaostcrème, rucola & rostade valnötter
Ankbröstfilé serveras med rostad potatis, apelsinsås & rödkål & picklat äpple
Äppelpaj serveras med vaniljsås

Lördag 1/5

Blinie med röd tångkaviar & smetana
Äkta wienerschnitzel serveras med persiljeris & habsburgska ärtor
Mördegsrutor med körsbär

Lördag 8/5

Florentinska Crêpes (pannkakor fyllda med bl.a. spenat och ricotta)
Vitvinspocherad torskrygg serveras med hasselbackspotatis, gräddkokt savoykål, baconkrisp och friterade rotfrukter.
Sockerkaksdröm smaksatt med Chokladsås & rom. vispgrädde & rostade valnötter

Stenbrogårdens tisdags & torsdags-luncher

Hämtas i vår drive-in mellan klockan 12-13

Pris 150:-/person

Tisdag 13/4

Biff á la Lindström serveras med potatismos & vårprimörer

Torsdag 15/4

Kokt torsk serveras med pressad potatis, äggsås, ärtor, dill & citron

Tisdag 20/4

Ungersk kycklinggryta “paprikáscsirke” serveras med klimp och pikant gurksallad

Torsdag 22/4

Panerad rödspätta serveras med färsk potatis, remouladsås, kapris, citron & färsk broccoli

Tisdag 27/4

Klassisk slottsstek serveras med kokt potatis, gräddsås, primörer & pressgurka

Torsdag 29/4

Kreolska räkor serveras med basmatiris & ananassallad

Tisdag 4/5

Grillad fläskfilé serveras med ugnsbakad klyftpotatis, choronsås, grilltomat & sparris

Torsdag 6/5

Havets Wallenbergare serveras med krossad potatis, ärtor, brynt smör, kapris & citron

Tisdag 11/5

Gräddig kycklinglevergryta med champinjoner & bacon serveras med persiljeris

Torsdag 13/5

Pestobakad laxfilé serveras med citronsås, pressad potatis & ärtor

Boka här