Á la Carte

Menyn gäller Lördagar i Februari-April – 2017 kl. 18-23

samt för förbeställda representationsmiddagar alla dagar i veckan

 

Förrätter

Nykokt hummersoppa med hummerklo och vitlöksbröd

135:-

Oxfilécarpaccio med färska champinjoner, Ciprianidressing, rucola & parmesanost

145:-

Råraka – löjrom, rödlök, gräddfil & citron

155:-

 

Varmrätter

Fisk- & skaldjursgryta med saffran, aioli & vitlökskrutonger

195:-

Äkta wienerschnitzel på kalv med persiljeris & habsburgska ärtor

225:-

Grillad lamminnerfilé med bakad schalottenlök, rödvinssky, grilltomat & fransk potatisgratäng

245:-

 

Dessert

Fransk Chokladtårta på Valrhona med äkta vaniljglass
105:-

Frozen Strawberry cheesecake
95:-

Äppelpaj med äkta vaniljsås
85:-

OBS! ENDAST BORDSBESTÄLLNING Ring 0155-216738