Á la Carte
Menyn gäller Lördagar i Februari-April – 2017 kl. 18-23
samt för förbeställda representationsmiddagar alla dagar i veckan
Förrätter
Nykokt hummersoppa med hummerklo och vitlöksbröd
135:-
Oxfilécarpaccio med färska champinjoner, Ciprianidressing, rucola & parmesanost
145:-
Råraka – löjrom, rödlök, gräddfil & citron
155:-
Varmrätter
Fisk- & skaldjursgryta med saffran, aioli & vitlökskrutonger
195:-
Äkta wienerschnitzel på kalv med persiljeris & habsburgska ärtor
225:-
Grillad lamminnerfilé med bakad schalottenlök, rödvinssky, grilltomat & fransk potatisgratäng
245:-
Dessert
Fransk Chokladtårta på Valrhona med äkta vaniljglass
105:-
Frozen Strawberry cheesecake
95:-
Äppelpaj med äkta vaniljsås
85:-